Hrupioncy Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Cześć, postanowiłem podszkolić się z tematyki identyfikacji wizualnej ;) to moje pierwsze logo, co myślicie? co byście zmienili? Proszę o rady i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Na pewno prezentowanie Logo, większa przestrzeń, tło, wersje kolorystyczne etc czy cuś :D Co do samego logo to nie mam zastrzeżeń, mnie się podoba :) "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Dokładnie, popracuj nad prezentacją bo nie zachęca ? Wystarczy zmniejszyć logo i zwiększyć przestrzeń roboczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Macie rację Panowie, trochę źle to zapisałem w AI i tak zrobiło, w tym temacie mogłem się postarać. Dzięki za opinię ! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Cześć, Panowie i Panie, prosiłbym o jakieś wskazówki co do logo, lub zobrazowanie mi jak powinno to wyglądać bo niestety bardzo słabo mi z tym idzie. Tworzę logo na własne potrzeby studia filmowego rodzinnego i chciałbym żeby było proste samo w sobie. Co myslicie o czymś takim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuodek Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 pogrubiłbym font na pewno, a też nie przekonuje mnie ten kształt. A może pójść w kierunku samego logotypu, albo z jakimś małym sygnetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @wuodek Racja, jeszcze będę kombinował. zależało mi na 2 rzeczach - żeby sama nazwa była logiem ale to chyba nie jest do końca fajny pomysł, 2 - chciałem żeby było bardzo proste - ale ta wersja jest zbyt prosta tak czuję.. Dzięki za opinię, będę próbował dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ćwiczę sobie tworzenie logo, co myślicie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Randomowy Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Te drugie bardzo przyjemne dla oka, zwłaszcza kolorystycznie. Do pierwszego można dodać dwa szlabany na górze i zrobić coś na kształt "filmowego klapsa" czyli czegoś takiego.. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Randomowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 27 minut temu, Randomowy napisał: Te drugie bardzo przyjemne dla oka, zwłaszcza kolorystycznie. Do pierwszego można dodać dwa szlabany na górze i zrobić coś na kształt "filmowego klapsa" czyli czegoś takiego.. Kurcze przyjacielu, świetny pomysł. Będę z tym myślał, bo coś czuje że jak uda mi się fajnie to złożyć to będzie super ? Z logo zawsze byłem słaby, ale chyba dlatego, że nie miałem na to wielkiej zajawki - czas to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cześć, wrzucam tutaj jeden z moich projektów - 50 dni logo CZELENDŻ haha ? Ogólnie cały czas uczę się na razie szkicować i wymyślać wzory, dopiero później ostro wezmę się za design w ai. Prosze jednak o opinię ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4u Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ja widze duży progress i w sumie ostatnie logo mi się podoba ? Coś niedobrego dzieje sie z literką "T" we wszystkich wersjach prócz tej w lewym górnym rogu. Jest krzywo. Popracował bym jeszcze nad prezentacja, jeszcze więcej tła w okół i wersja czarna i biała w osobnych plikach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @viperovsky Dziękuje za cenne uwagi, trening trwa dalej ?@P4u Mega się ciesze, że ktoś widzi progres - to bardzo budujące, aż chce się ćwiczyć dalej. Literę T zauważyłem dopiero teraz, ale to prawda coś jest nie tak. Dziękuje za opisanie swojego zdania - na pewno dołoży to cegiełki do tego, żebym się rozwijał w tym kierunku ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrupioncy Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witajcie Panowie i Panie, po dość długiej przerwie podrzucam mój kolejny projekt identyfikacji wizualnej. Niestety Loga to dalej mój słaby punkt - nie pracuje z nimi na codzień. Ten projekt wykonałem w formie ćwiczeń, dla "klienta" który zadawał mi to zadanie ważne było wykazanie w fajny sposób litery M ? Dzięki z góry za opinię 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid555 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam, widać że lepiej jest a w jakim programie robisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.zzz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Hej, nie chcesz mnie wesprzeć jako grafik przy moim pomyśle na aplikację OZE? Odezwij się jak możesz :)I nnowacyjna aplikacja OZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi