MX Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Cześć! Postanowiłem, że założę nowy temat odnośnie ui design'u na platformę mobilną ? A o to przedsmak przyszłego projektu. Proszę o Waszą opinie czy dalej mam to kontynuować Edytowane 12 Lipca 2018 przez MX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Trochę kalkulator chyba szwankuje, bo z tego co widzę 2x40+1x235 to 315, a nie 285 hue hue :D A tak na serio to może cos więcej powiedz o projekcie, jest to jakiś sklep z biletami do kina, hm? :) "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) @JudynGraff Auć, faktycznie haha. Już to zmieniam. Głównym jego założeniem jest sprzedaż biletów do kina. Więcej też nie jestem wstanie powiedzieć, ponieważ apka jest w toku. Edytowane 12 Lipca 2018 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Opierając się tylko na tym "screen'ie" to usunąłbym tą różową poświatę z samego dołu ponieważ psuje trochę ten matowy design :) Edytowane 12 Lipca 2018 przez JudynGraff 1 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Niby webdesign, a pokazałeś screen biletu. Wrzuć coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Dobry Wieczór, dzisiaj trochę z innej beczki, ponieważ potrzebuje wykluczenie jednego z dwóch layout'ów. Liczę na Waszą pomoc!!!? Edytowane 14 Lipca 2018 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Podbijam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Drugi wygląda jakby ten biały blok był nieaktwyny/wylaczony. Pierwsza wersja lepsza 1 PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 14 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Pierwsza wersja ciekawsza, zresztą nie podoba mi się położenie tych ikonek w menu ? dlaczego one muszą być wyżej niż tekst. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Taki concept ? Natomiast dzięki za komentarz @Rafał Edytowane 14 Lipca 2018 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Cześć, tym razem przedstawiam Wam w całej okazałości mój pierwszy redesign apki mobilnej. Mam nadzieję, że się przyjmie ? Link do źrodła: https://dribbble.com/shots/4825859-Koleo-Redesign 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Font to SFProDisplay ( podstawowy font dla systemu iOS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Dla mnie pierwsza wersja ciekawsza bez jakiegolowiek zastanawiania się ? W animacji podczas przechodzenia na "payment" masz białą kreskę pionowo po prawej stronie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 16 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Pod względem designu - fajnie wyszło. W zakładce "seats" może warto by było dodać numery siedzeń? Ogólnie udany redesign jednak trochę oczy mnie bolą jak patrzę na to: Polecam używać funkcji wyrównywania w poziomie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Kolejny dzień = nowy projekt ? Jak zwykle zapraszam do oceny ? Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez MX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Przeglądam sobie tematy lekko znudzony, przecieram oko bo mnie trochę łapie zmęczenie. Klikam na Twój temat i patrzę na ostatnią pracę, nagle oczy takie ?, obudziłem się i mówię "wow, ale sztos projekt!". Tyle mam do powiedzenia, chyba wystarczająco ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Dizajn nie śpi nawet w święta ? Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku i przede wszystkim zdrowia życzę ja i Pharmzone (nowy projekt, który ukaże się w przyszłym roku). Link do niego znajdziecie poniżej (zaznaczam, że przedstawiam tylko jego początek;) ) : https://dribbble.com/shots/5680176-Pharmzone-Onboarding PS. nie udostępniam zrzutu w poście ze względu na copyrights:) Miłego! Edytowane 25 Grudnia 2018 przez MX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Zapraszam do oceny: https://dribbble.com/shots/6119552-Lendtalk Edytowane 4 Marca 2019 przez MX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Ja to tylko tu zostawie: https://dribbble.com/shots/6123092-Banking-app Edytowane 5 Marca 2019 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrycjaPe Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dlaczego taki smutny ten turkus na buttonach? ? Mega podoba mi się dzwoneczek powiadomień! ❤️ 1 ____ Beh: https://www.behance.net/patipe Dribbble: https://dribbble.com/patipe Insta: https://www.instagram.com/itspatipe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, PatrycjaPe napisał: Dlaczego taki smutny ten turkus na buttonach? ? Mega podoba mi się dzwoneczek powiadomień! ❤️ "Smutny turkus" wynika z pogody za oknem w moim mieście ? A tak naprawdę, to rezultat zebranych materiałów w moodboard'zie Edytowane 5 Marca 2019 przez MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Gdyby nie ten szary na szarym (rip kontrast) i te wymutowane niewidoczne cyferki to by było zajebiscie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi