JudynGraff Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Hej! Jako że jeszcze niczego nie zaprezentowałem to chciałbym przedstawić swoje prace - fotomanipulacje, oraz czekam na rady/opinie. Wszelka krytyka mile widziana. ? Zapraszam również do obejrzenia reszty prac na FB bądź Pinterest. Edytowane 13 Lipca 2018 przez JudynGraff 2 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 16 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 W niektórych pracach brakuje mi nieco wyostrzenia (np: w domku z gruszką). Najbardziej podoba mi się ostatnia praca, ale motyw nieco oklepany ? Ogólnie bardzo fajny zbiór, niektóre śmieszne, a niektóre nieco gorzej wykonane jak ślimak, który wygląda nieco sztucznie. Popracowałbym tam nad lepszym światłocieniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Wielkie dzięki za opinię, będę mieć to na uwadze ? Niektóre z moich prac, fakt, są oklepane, po prostu motywy mi się spodobały przez co też chciałem zrobić swoje. ? Tutaj kolejne prace: 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwasnyCzlowiek Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Jest pięknie. Bardzo mnie urzekła twoja pomysłowość ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Hej, oto nowa graficzka, trochę bardziej pobawiłem się światłem. ? 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Za bardzo się na fotomanipulacjach nie znam ale od razu rzuca mi się w oczy zbyt jasna twarz. Rozumiem, że z lewej strony pada na nią ostre światło ale powinna być o wiele bardziej w mroku, cieniu. Sam cień powinien również bardziej nachodzić na twarz z prawej strony, bo w tej chwili światło z lewej oświetla nawet prawy policzek a to mało realistyczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Kolejna praca ? 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 23 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Ładnie wyszło ? Nie wiem czemu nie pasuje mi ta maska wydaje się strasznie papierowa ? Troszkę dziwnie wygląda ręka a bardziej chodzi mi o źródło czerwonego koloru ? na tej ręce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dzięki za opinie :D A co do maski to ona chyba właśnie jest papierowa, bo to zdjęcie czyjegoś cosplay'u (mogłem to w sumie zatagować :/) "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Jak dla mnie wszystko jest świetne. Czekam na więcej prac - mile dla oka ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Ho ho! Trochę mnie tutaj nie było więc i przyszła pora podzielenia się czymś nowym ? Załączam surowy plik oraz efekt końcowy pracy, co o tym powiecie? Na czym skupić uwagę przy następnych pracach? Wszelka krytyka mile widziana ? 2 2 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4u Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Prace trzymaja poziom ale ostatnia to poezja dla moim oczów ? Piękna gra świateł, świetna kolorystyka. Jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki wielkie za opinię ? "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrycjaPe Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 W porównaniu z poprzednimi pracami, nowa to niesamowity skok w skilach ? 1 ____ Beh: https://www.behance.net/patipe Dribbble: https://dribbble.com/patipe Insta: https://www.instagram.com/itspatipe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Całkiem fajna ta ostatnia praca jak na początki :) powodzenia w kolejnych pracach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Hej hej, podzielę się nową manipulacją, co o niej sądzicie? ? 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironia. Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Koncept fajny, ale postać jest nienaturalnie mocno konturowana światłem. (zwłaszcza kark) Spróbowałabym to jakoś przyciemnić albo rozciągnąć kontur, bo jest dosyć ostry. Tak samo dym w prawym rogu. Ogólnie na plus.=} Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Ironia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi