SoG Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dzień 1 - Sign Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 24 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Nie rozumiem tych odstępów z lewej i prawej stronie: Brzydko wyglądają. Moim zdaniem lepiej będzie to wyglądało bez odstępu, jeżeli już musi być odstęp to równy po tyle samo z prawej i lewej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Ja bym osobiście wywalił te kreski bo są bardzo brzydkie, nie wyglądają elegancko, zamiast tych kresek użyłbym takie zaokrąglone kwadraty jak w przycisku logowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 A te logo do czego ma nawiązywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 @domino1059 Do niczego. Nie chciałem zabierać jakiegoś loga z neta i zrobiłem na szybko takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Dzień 2 - Checkout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Dzień 3 - Landing Page Edytowane 26 Lipca 2018 przez simonOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Hej! Pierwsze co mi się rzuca w oczy to zły dobór kolorów w Twoich projektach. Zacznijmy od landing page. Niebieski jest zbyt jaskrawy i myślę, że gdybym wszedł na tą stronę wieczorem, po pracy, mega bolałyby mnie oczy. Myślę, że odrobinę ciemniejszy niebieski załatwiłby sprawę, Z kolei projekt "Checkout" w ogóle do mnie nie trafia. Gradient, który stanowi tło button'u jest no "masakaryczny", sorry za stwierdzenie, ale ja bym nad nim popracował, tak jak nad gradientami: kart oraz tła za nimi. Nie czepiam się już zaokrągleń formularza, bo jak dla mnie jest za duży o pare px. Natomiast biorę poprawkę, że dopiero zaczynasz także ciśnij dalej i będzie dobrze. Polecam czytać artykuły i rozwijać się pod kątem teorii. Pjona Edytowane 26 Lipca 2018 przez MX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Dzień 4 - Calculator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 W dniu 26.07.2018 o 11:27, SoG napisał: Dzień 3 - Landing Page Zbyt jaskrawe kolory, słaby konrast, biały na tym odcieniu niebieskiego nie jest czytelny. 1 godzinę temu, SoG napisał: Dzień 4 - Calculator Ochydna ramka z cieniem odzielająca cyfry z przyciskami funkcyjnymi. Szary zbyt mocno wtapia się w tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 27 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgodzę sęe z @up co do tej ramki z cieniem paskudnie to wygląda ? Lepiej by to wyglądało bez cienie z borderem na końcu. Tak jak jest tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 W kalkulatorze przede wszystkim zmieniłbym font na jakiś bezszeryfowy, gdyż nie wygląda on zachęcająco. Do tego strzałka cofająca wydaje się jakaś taka rozciągnięta, tak samo "=". Tak jak koledzy wyżej wspomnieli, ramka z cieniem wygląda koszmarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dzień 5 - App Icon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoG Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Troszkę pozmieniałem poprzednie prace stosując się do waszych uwag. Mam nadzieję, że na lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 29 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Tematyki jak i wykonanie wszystkich Daily UI jest już mocno oklepane. Nie prezentujesz niczego nowego swoimi pracami niestety. Może warto wymyślić własną tematykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi