Igraf Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tak z nudów robione, ale też chcę się małymi kroczkami uczyć układania elementów i zabawy warstwami co widać po ręce i szyi. Załączam dwie wersje, druga jest po prostu przycięta, i idealnie nadaje się na smartfonowy wallpaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 27 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A co zrobiłeś oprócz wycięcia pasków na renderze? Bo te "kształty" to gotowy render. Postać też nieruszona. Te wtopienie wygląda spoko, ale nie ma czego tutaj oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igraf Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 @Damian Akurat ta praca to wykorzystanie gotowych elementów. Taki kolaż, ale też nie jest to stworzone do sprzedaży i nie widziałem przeszkód w ich użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igraf Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Kolejna gra, tym razem coś co miało być sygnaturą forumową, ale jak dla mnie za mało się tam dzieje żeby nadawało się na nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi