DawidL Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam, Rodzaj pracy: Logo Tematyka: Kawa/Kawiarnia/Cukiernia Dodatkowe informacje: Nazwa firmy "Baza". Do wykonania jest logo nowo powstającej kawiarni, które łatwo zapadnie w pamięć klientom. Powinno być dosyć proste oraz mieć odniesienie do kawy/kawiarni lub słodyczy etc. Preferowany kolor to jasny fiolet, ale jestem otwarty na wszystkie pomysły, nie mam żadnej idei także liczę na waszą kreatywność. Nazwa firmy: "Baza" Kwota wynagrodzenia: 150 pln Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: ASAP - do 5.08 Kontakt: dawid.lotocki1@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpatys Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Witam, oto moja propozycja: (Proszę otworzyć obrazek w nowym oknie i obejrzeć w lekkim powiększeniu) Font mogę oczywiście, w razie czego, zmienić. Pozdrawiam, Simplicitas. Edytowane 31 Lipca 2018 przez Simplicitas ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus98 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiup Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam, poniżej przedstawiam moją propozycję. Loga wykonane oczywiście wektorowo, także wszelkie edycje i powiększanie bez utraty jakości to nie problem.----------------------------- wersja 1.1 ------------------------------------------ wersja 1.2 --------------------- ----------------------------- wersja 2.1 ------------------------------------------ wersja 2.2 --------------------- Miło by mi było gdyby moja praca została przez Pana wybrana ? Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promote Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anisalou Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LogosDesign Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Kolory do uzgodnienia. Wizualizacja loga na różnych nośnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldo Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Oczywiście znak wodny usunę po akceptacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matay Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam, przedstawiam moją propozycję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreativeBrand Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x(G)abisia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Tu moja praca na mockupie, wcześniej o nim zapomniałem. ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saybra Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, przedstawiam swoje propozycje ? Moje projekty są nawiązaniem do nazwy firmy. Przy pomocy filiżanki kawy i jej zawartości chciałem uchwycić motyw miejsca (bazy), do którego można wejść razem ze znajomymi na pogawędkę i skosztować dobrej kawy czy ciasta. Wiadomo, klimat jak z filmów ? Są to zatem filiżanki z "wejściem", a także filiżanka obrócona do góry nogami - jako zamknięta przestrzeń pod szklanką z niewylewającą się kawą. (lepsza jakość po kliknięciu w obrazki, logo jest oczywiście wektorowe co pozwala na dowolną zmianę jego rozmiarów bez utraty jakości) Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Saybra 1 Kontakt: saybrapl@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiup Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Przedstawiam jeszcze logo na różnych płaszczyznach jako zastosowanie. Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidL Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam, Dziękuję za wszystkie propozycje, razem z zespołem postanowiliśmy, że praca @Saybra jest najlepsza - a konkretnie ostatnie logo z przedstawionych Tym samym zamykam wątek i zwycięzcę zapraszam do kontaktu w PW Jeszcze raz dzięki wszystkim, Pozdrawiam, Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi