Tombrand Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dzień dobry, Aby się rozwijać i ćwiczyć to od czasu do czasu robię sobie logotypy dla wymyślonych firm. Moje ostatnie logo to koncept dla doradztwa mieszkaniowego, które nazwałem "mieszkalnik" ? 4 Moja strona internetowa - TomBrand.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuodek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 mi się podoba, ale czy przy takiej wielkości jak na wizytówce doradztwo mieszkaniowe będzie czytelne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombrand Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Rzeczywiście, font może być delikatnie za mały ? Dzięki Moja strona internetowa - TomBrand.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JudynGraff Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Ciekawa pracka, podoba mi się połączenie domku z chmurkami czatu, świetna robota! :D Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez JudynGraff 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohlodi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Prosto i z pomysłem - i like it :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Bardzo czysto wyszło ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Bardzo fajny projekt. Kolorystyka miła dla oka. Nie mam zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nlogo.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Bardzo mi się podoba 1 --- IDENTYFIKACJA WIZUALNA --- https://www.nlogo.pl --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Czemu wcześniej tego tematu nie zauważyłem ? Kolorystyka bardzo fajna, typo pasuje ? Mega dobre logo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi