ef1eden Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Moja pierwsza fotomanipulacja zrobiona jakiś czas temu dla zabawy. Co myślicie? :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Te zombie nie powinny być ciemniejsze albo mniej widoczne? Dziwnie to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ef1eden Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Światło jest z przodu i z tyłu, więc nachodzi na to zombie też. Ale ja się na tym nie znam, tak jak pisałem pierwsza fotomanipulacja jaką zrobiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Według mnie dobrze to wygląda. Kolory są przyjemne dla oka. Ja pozbyłbym się całkowicie tych zombi, psują efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi