luxus98 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Podrzucam na samym wstępie projekt ulotek i plakatu dla serwisu gsm. Będę starał się tu coś regularnie wrzucać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Ciekawe, przyjemne ulotki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuodek Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 jakoś mi projekty nie podchodzą. efekt zbicia ekranu wygląda źle, efekty w tle są nieładne. napis "znajdź nas f" zamieniłbym np na: "znajdź nas na facebooku - i tu link ", albo znajdź nas na fb i jak wpisać. Musisz pamiętać, aby ludziom pokazywać jak najprościej, bo jak badania na stronach czy innych pokazują że jak nie pokażesz tu kliknij to skuteczność będzie mniejsza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Czy mi się wydaję, czy napis "DOKTOR SZYBKA" jest trochę spixelowany? Tak samo ten telefon z rozwaloną szybką wydaję się słabej jakości. Wymieniłbym to na coś z lepsza jakością. Od razu przyciąga uwagę. I tak jak wyżej też myślę, że napis "znajdź nas na facebooku" byłby lepszy ze względu na prostotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Troszkę słaba jakość napisów i telefonu. Sam rysowałeś tego doktorka? Widać też jakieś dziwne paski chyba pozostałości po wycinaniu albo coś nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jesteś początkujący? Bo prace niestety amatorskie się wydają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxus98 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Logo nie moje więc rozpixelizowane bo to nie wektor ? tak jestem poczatkujacy ucze sie staram sie dzialac cos codziennie ? prace wykonane w gimpie wiec i jakosc nie jest za******a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi