eSKaeL Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Siema, proszę o wszelkie rady, jestem otwarty na krytykę, także walić, wracam po roku nie robienia takich rzeczy i nie pamiętam nic więc czas się odbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Pierwsza praca trochę lepsza. Fajna zabawa farbami, postać wtopiona dosyć dobrze. Denerwuje mnie ten niewyrazny render. Staraj się dobierać rendery o podobnej wielkości lub skaluj za pomocą proporcji. Napis do wywalania. Ten drugi aguero też mocno gryzie. Ogólnie bardzo fajny pomysł, tylko te szczegóły. Druga praca za to kompletnie mi się nie podoba. Jest mdła. Zero światło cienia. Render również mocno skanowany. Nie jest źle, trenuj dalej, czekam na nowe pracę. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez domino1059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSKaeL Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Kurde nwm, coś mi nie pasuje, straciłem czucie do tworzenia takich prac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1059 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Pierwsza praca bardzo słaba. Postać sztucznie wtopiona. Nie pasuje strasznie czarno-biały odcień. Druga praca już fajna. Render lepszej jakości jednak nie idealnej. Fajne kolory I już więcej światła również na plus. W niektórych miejscach te kreski świecące mi nie pasują, ale to szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Render wydaje się, że jest za mały w tych ostatnich pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi