007davvid Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Cześć, pora pokazać na forum parę projektów :) Postaram się wrzucać systematycznie i maks. 3 prace w jednym wpisie, żeby było łatwiej ogarnąć. #1 Logo dla sklepu z akcesoriami i sprzętem dla pszczelarzy #2 Logo dla gospodarstwa agroturystycznego #3 Logo dla marki odzieżowej 2 1 1 Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 W dniu 28.08.2018 o 17:20, 007davvid napisał: Świetne bez dwóch zdań! Bardzo mi się podoba ta praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 1 Września 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Jestem tego samego zdania co @Damian ? Kumaj to Damian Świetny pomysł, druga praca nie przypadła mi do gustu te rogi są takie fee. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi