Belt_Design Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Rodzaj pracy: zmiana koloru ścian, usunięcie małego elementu Tematyka: zmiana koloru Dodatkowe informacje: witam, potrzebuję zmienić kolor ścian na taki jak obok lub coś podobnego (wpadający w szary/brąz) oraz usunięcie kawałka pościeli pod lewą ręką oraz poduszki nad. Potrzebuję tego jak najszybciej. Wydaje się dość łatwe, ale w razie jakichkolwiek wątpliwości pytajcie. Z góry wielkie dzięki ? Kwota wynagrodzenia: 20 zł Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: jak najszybciej Kontakt: w komentarzu albo na priv dogadać szczegóły imgur dla lepszej jakości: https://imgur.com/a/mhWfgPf Edytowane 8 Września 2018 przez Belt_Design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempawel Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Proszę zobaczyć czy odpowiada. Spoiler Edytowane 8 Września 2018 przez jestempawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belt_Design Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Jeszcze kapkę ciemniejszy jakby się dało i jako wyrównać w mire ten koloryt, po po prawej na dole widać niedociągnięcia Edytowane 9 Września 2018 przez Belt_Design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempawel Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belt_Design Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Jakoś wyglada to nienaturalnie, Hmm.. popróbuj coś a jeśli nie to czekam na kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempawel Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Ostatnia moja propozycja: Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belt_Design Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 no to już totalnie nie to, zależy mi na kolorze takim jak wyżej ale bardziej przygaszonym mimo wszystko, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slejg Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promote Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Proszę bardzo: Pozwoliłem sobie też na drobny retusz, choć w tej kwestii miałem niewiele pola do popisu ? Edytowane 9 Września 2018 przez Simplicitas ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belt_Design Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dziękuje wszystkim, już mam zrobione prosze o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi