RzecioR Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Cześć, w tym temacie chciałbym się podzielić moimi fotomanipulacjami i być może rysunkami. Jestem początkujący więc myślę, że wasze opinie będą mnie kierunkować w dobrą stronę ? Na pierwszy ogień autorskie zdjęcie, dodane są buty i ziomek na schodach. Zamysłem było zastanowienie się czy schody prowadzą na dół czy jednak do góry. Ostatnio przechodziłem w sklepie przez dział dziecięcy i obudził się we mnie sentyment do klocków Lego stąd ta praca :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 16 Września 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 ? W pierwszej pracy mam wrażenie jakby buty lewitowały nad schodkami XD nwm takie wrażenie przez ten ciemniejszy kolor wokół butów ? W drugiej pracy dziwnie wyglądają nogi tej osoby w oddali po lewej stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzecioR Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Faktycznie nie wygląda to najlepiej, właśnie dlatego chce wstawiać tutaj swoje pracę, dzięki temu będę wiedział jak to wygląda z perspektywy innej osoby, co poprawić i doszlifować. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzecioR Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Hey, wrzucam moją najnowszą foto manipulację, jeśli ktoś zechciałby zerknąć bardziej profesjonalnym okiem to byłbym wdzięczny (cienie, światło, wtopienie w tło itp) ? Do zdjęcia zostało wstawionych 10 elementów. Edytowane 17 Października 2018 przez RzecioR Brak wstawionych zdjęć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi