Granaat Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Byłem w piątek na wycieczce i zrobiłem kilka fotografii oraz je trochę przerobiłem jakość może być słaba gdyż były one robione telefonem . Zapraszam do oceny jestem początkującym Wyrażam zgodę na wykorzystanie tych zdjęć ? 1 Witam serdecznie na moim profilu graficznym! Nazywam się Patryk, mam 14 lat i mieszkam w Polsce. Nie jestem grafikiem robię to bo lubię i tym co robię chcę wam się pochwalić. :OxP:nvm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuodek Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Zdjęcia ładne, ale jakoś za mało przerobione, trzeba było bardziej wyciągnąć kolory kontrast itp. I powinieneś wyrównywać horyzont, kadrować tak aby był prosto a nie pod kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzecioR Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Zdjęcie które najbardziej wpadło mi w oko to zdjęcie mostu, wygląda jak scena rodem wyjęta z Władcy Pierścienia. Reszta to przeciętne zdjęcia polaka na wakacjach, krajobraz nie jest zły ale nawet po korekcie szału nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmidt Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 coś z tego zdjęcia można wyjąć : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi