question Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Rodzaj pracy: Logo klubu Tematyka: Sport, piłka nożna Dodatkowe informacje: Przerysowanie istniejącego loga. (liczbę 60 zastąpić rokiem 1950) Rozmiar 100x100, 300x300, 500x500 Kwota wynagrodzenia: 50zł Sposób wynagrodzenia: przelew bankowy Termin wykonania: 7 dni Kontakt: priv lub awodecki@wp.pl Edytowane 25 Września 2018 przez question Zmiana kwoty wynagrodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Cena niestety nie zachęca do wektoryzacji herbu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrtxFlex Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 1:1 za tą kwotę to nie wiem czy ktoś weźmie, ja w wolnej chwili odwzorowałem takie coś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
question Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Brak wiedzy z mojej strony spowodował taką wycenę... Czy mogę prosić o podpowiedź odpowiedniej ceny do tej pracy? Akt. proponowana cena została zmieniona. Dziękuję za podpowiedź. Edytowane 25 Września 2018 przez question Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) @question Podejrzewam, że za kwotę 50zł i więcej znajdzie się kilku chętnych. Edytowane 25 Września 2018 przez mateuszbartosik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
question Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Super, 2 małe poprawki w wersji II i byłoby już idealnie. Usunąć małe brązowe 1950, a duże 1950 zmienić kolor na ten brązowy z małego napisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrtxFlex Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 @MarcinD "Y" został w Yellow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
question Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dziękuję za wykonanie pracy. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi