Karhen Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Rodzaj pracy: logotyp Tematyka: Góry, wulkan, wyprawa, sport, wydolność, wyprawa naukowa Dodatkowe informacje: Zlecę stworzenie logotypu wyprawy naukowej. Nazwa wyprawy - "Altitude Performance Expedition " w skrócie "APEX" Wyprawa naukowa będzie miała charakter fizjologiczno sportowy. Odbywać się będzie na najwyższym (nieaktywnym) wulkanie świata - Ojos del Salado 6983m n.p.m.. Badana będzie wydolność fizyczna oraz aspekty medyczne.. Chciałbym aby logotyp nawiązywał do gór i sportu np. szybko poruszającej się osoby na górze oraz miał nowoczesny design. Kwota wynagrodzenia: 100 zł Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: 05.10.2018 Kontakt: karolhen90@wp.pl Edytowane 1 Października 2018 przez Karhen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubace Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 1 BEHANCE DRIBBBLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhen Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 @Kubace, Dziękuje bardzo za propozycje, Twoja propozycja bardzo mocno kojarzy mi się z medycyną ratunkową lub apteką. Czy mógłbyś zaproponować coś bardziej związanego z aspektem wydolności fizycznej (performance), np wbiegająca osoba na szczyt góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam, oto moja propozycja: ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystalo Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dxn1337 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubace Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Mogę jeszcze zaproponować coś takiego. 1 BEHANCE DRIBBBLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_modelu Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Dzień dobry, Przesyłam moją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhen Opublikowano 3 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Dziękuje za Wasze propozycje. Bardziej zależy mi na logotypie, coś na wzór @Simplicitas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekM Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) EDIT: Jeszcze taka wariacja: Edytowane 4 Października 2018 przez MaciekM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosa Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplicitas Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Prezentacja na dokumencie / stronie: ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilc Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Moja propozycja. Zastanawialem sie rowniez aby napis pod spodem byl rozszerzony na 3/4 szerokosci, oraz pierwotnie myslalem o tym aby sygnet "góry" byl jednocześnie pierwszą literą nazwy "APEX". Proszę o komentarz, opinie bądź ewentualny kontakt w celu zmian czegokolwiek. Edytowane 4 Października 2018 przez kamilc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekM Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ok. Jeszcze jedna wersja. W razie czego kontakt na PW. Uwzględnię każdą sugestię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTUDIO Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Oto Moje propozycje :) Czekamy na werdykt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnievskikarol Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiamin Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Edytowane 6 Października 2018 przez Tiamin 1 Portfolio Dribbble Instagram Behance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubace Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 1 BEHANCE DRIBBBLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhen Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dziękuje Wszystkim za propozycje logotypów. Jest całkiem sporo wzorów i muszę na spokojnie podjąć decyzję, które logo do mnie przemawia najbardziej. Podejmę decyzję w najbliższą środę i podzielę się tutaj decyzją. Pozdrawiam Karol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhen Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ostatecznie zdecydowałem sie na logotyp @Tiamin. Logotyp jest bardzo profesjonalny i subtelnie nawiązuje do gór. Dziękuje wszystkim za propozycje. Niektóre były naprawdę świetne i ciężko mi było się przez to zdecydować. Pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze wszystkim za zaangażowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi