Adipe Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Jestem w potrzebie. Mam mockup do rashguarda zakupiony ale klientowi nie pasuje jakość tego i od wczoraj siedzę i szukam różnych mockupów. Ktoś zna dobre miejsce do tego typu rzeczy lub posiada jakiś wypaśny mockup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 11 minut temu, MarcinD napisał: ale co ma jakość mockup'u do grafiki, raz, że będzie i tak nałożone na inny szablon, dwa, to ma być tylko podgląd Wytłumacz to komuś kto nie chce tego zrozumieć ? Pewnie też jest chęć użycia takiego zdjęcia jako podgląd na stronie czy coś więc im lepsza jakość tym lepiej. I te pierwszy właśnie mam XDDDDD Jakościowo to straszne jest, postrzępione krawędzie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi