Lizak Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Hej hej. Pytanie banalne. Czy jest gdzieś w PS opcja włączenia siatki pomocniczej przy tworzeniu perspektywy, czy trzeba ją sobie wykonać ręcznie ? Mam na rysunku kilka zbiegów i taka wbudowana opcja ułatwiła by mi sprawę i przyspieszyła na przyszłość podobne manewry. Googluje od godziny i nie mogę znaleźć odpowiedzi... Artstation Instagram facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straiker Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Czy chodzi o linie pomocnicze, miarki? Tutaj masz filmik o tym: https://www.youtube.com/watch?v=I_bMPoxiExA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizak Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Chodzi mi dokładnie o taki efekt. Niżej siatka wykonana ręcznie. Taka siatka w formie warstwy rastrowej zabiera miejsce i przy dużych obrazach jest problem. Artstation Instagram facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi