wicia1000 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Rodzaj pracy: Banner + mniejsze grafiki Tematyka: Inferno Ogień Smoki Dodatkowe informacje: Banner ma zawierać nie wiem ma się kojarzyć z Grupą Inferno którą zaprezentuję na forum ( Tematyka Ogień vulkan Smok Postać z gry coś co wpadnie w oko ? Tutaj link do przykładowego takiego zestawu https://drive.google.com/file/d/1WTfHLu5emIDtJaqme41lOUsXPa1LnbXZ/view?usp=sharing Ma być to taki pełny zestaw jak przedstawiłem Czyli Banner plus tych parę małych takich samych tylko inne napisy :) Kwota wynagrodzenia: 25 Euro Sposób wynagrodzenia: Przelew (tylko w Euro) Termin wykonania: Nie wiem nie spieszy mi się Kontakt: wicia1000@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Jeśli się spodoba dorobię resztę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystalo Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Edytowane 12 Października 2018 przez crystalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 W dniu 9.10.2018 o 14:29, Derox napisał: Jeśli się spodoba dorobię resztę Pierwsza grafika ładna lecz tą drugą propozycje bym zmienił ? W dniu 12.10.2018 o 15:35, crystalo napisał: Jakąś inną propozycja nie zbyt wyraźna ta grafika Jeszcze ktoś jakieś propozycje? Ciekawe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrtxFlex Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Coś takiego może? Edytowane 15 Października 2018 przez FrtxFlex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Może coś takiego Edytowane 15 Października 2018 przez Derox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 3 godziny temu, FrtxFlex napisał: Coś takiego może? To za kolorowe i nie wyraźnie bardziej mnie przekonuję pierwsza grafika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 2 godziny temu, Derox napisał: Może coś takiego Odpada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A może jakiegoś potwora wyciąć i napis tylko dodać ? może tą drogą ? Pierwsza grafika bardzo ładnie leży jeszcze tylko te mniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 @wicia1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 @Derox Lepiej ale może to nie musi być smok ? Coś delikatnie pomogę ? I Ładny napis wkomponowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Tutaj pierwsze grafiki zrobił użytkownik tego forum :) Te wpadają w oko na pierwszy rzut Oka; :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 @Derox Dobór mi mniejsze napisy w stylu pierwszej grafiki tak żeby się komponowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianSiweckiDesign Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Prześlę dzisiaj swoją propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lux21 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Edytowane 17 Października 2018 przez lux21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianSiweckiDesign Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Moja propozycja logotypu, jeżeli będziesz Wiciu zainteresowany przygotuje resztę grafik, pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martens Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 @wicia1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) 2 godziny temu, AdrianSiweckiDesign napisał: Moja propozycja logotypu, jeżeli będziesz Wiciu zainteresowany przygotuje resztę grafik, pozdrawiam! Piękne o takie mi coś właśnie chodziło ? a mniejsze grafiki jak by wyglądały :)? Chodź wycięta postać i dodany napis jak w moim przykładzie też super wygląda ? @AdrianSiweckiDesign Edytowane 17 Października 2018 przez wicia1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianSiweckiDesign Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Mniejsze grafiki wyglądałyby przykładowo tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) @AdrianSiweckiDesign wkomponujesz do mniejszych grafik IG jeszcze i by było wszystko lux ? takie coś jak w moim przykładzie :) Ewentualnie czcionka jakaś mroczna/krew/ i to by było póki co na tyle ? Edytowane 17 Października 2018 przez wicia1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianSiweckiDesign Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia1000 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Temat zamknięty Praca wybrana dzięki @AdrianSiweckiDesign 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Października 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o zostawienie dobrowolnej opinii: Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi