Dejwolek 3 Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Rodzaj pracy: Postać/ bohater który będzie wizerunkiem Akademii Sportowej dla dzieci Tematyka: Akademia jest dla malutkich dzieci więc potrzebujemy czegoś co przyciągnie ich uwagę. Postać/ bohater musi być zrobiony tak aby na pierwszy rzut oka był kojarzony ze sportem. Może to być zwierzak, ludzik, można użyć elementów i przyrządów sportowych. Dodatkowe informacje: Mój pomysł to mały chłopiec który nazywa się "Super Junior" może mieć pelerynę czy maskę na oczy jak superbohater, ale inne projekty też bedą brane pod uwagę.! Kwota wynagrodzenia: 50-70 ZŁ Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: 10 dni Kontakt: 606707464 prywatna wiadomość Dorzucam logo Akademii, fajnie gdyby było użyte dla postaci. Dorzucam również wzór i przykład, o co mniej więcej mi chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwolek 3 Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2019 Zwiększam wynagrodzenie do 100zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Payey Design 6 Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 Jakich dyscyplin sportu są głównie uczycie w akademii? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathis 195 Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 to jeszcze nie koniec, ale jeżeli się pan zdecyduje to kończę 70% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwolek 3 Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2019 @mathis Początkowo jest okej, ale chciałbym żeby postać była bardziej superbohaterem niż sportowcem. Tzn. Peleryna, Maska na oczy no i strój/ kombinezon tak jak w przykładach. Jeżeli uda Ci się osiągnąć coś takiego będzie super. ? Jeżeli chodzi o kolorystykę kombinezon jasny niebieski, maska, peleryna, logo i dodatki w kolorze złotym. @Denilson1989 generalnie jest to piłka nożna, ale zajęcia mają formę ogólnorozwojową. Ten superbohater ma być przykładem kogoś kto jest wszechstronnie wysportowany. Taki wzór do naśladowania. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Payey Design 6 Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Moja propozycja. Mogę wprowadzić zmiany gdyby była potrzeba. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 120 Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 150 zł 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathis 195 Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blakel 5 Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwolek 3 Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2019 Bardzo dziękuje wszystkim za pracę i za poświęcony czas, ale znajoma osoba prywatnie wykonała dla mnie projekt, który najbardziej spełniał moje wymagania. Piszę teraz, ponieważ dzisiaj rano dostałem wgląd do projektu. Temat do zamknięcia. Dziękuje ? 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi