konserwowy 0 Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Witam. Mam ulotkę w formacie pdf, potrzebuję dodać do niej adres strony internetowej wraz z ikonką symbolizującą stronę.Praca na 30minut.Myślę że każdy kto zna programy graficzne sobie z tym poradzi. Czas realizacji 1 dzień Wynagrodzenie 50zł -płatne przelewem. Kontakt pw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PandaDesign 5 Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 proszę o wstawienie linku do pobrania pliku oraz danych, które mają zostać zamieszczone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1174 Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 12 godzin temu, konserwowy napisał: Praca na 30minut. Widzę, że mamy tutaj do czynienia z osobą, która jest obeznana w tej dziedzinie skoro potrafi oszacować czas wykonania pracy, więc jeżeli: 12 godzin temu, konserwowy napisał: Myślę że każdy kto zna programy graficzne sobie z tym poradzi. to nie lepiej zrobić tego samemu? - pytanie retoryczne. 4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konserwowy 0 Napisano 5 Września 2019 Autor Share Napisano 5 Września 2019 Damian miałeś rację zrobiłem sam w gimpie, okazało się że plik jest zablokowany i jeden z forumowiczów nie dał rady.Zrobiłem samemu i tak jak chciałem.temat do zamknięcia, przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 5 Września 2019 Share Napisano 5 Września 2019 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi