cirocki Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Moje ostatnie portfolio nad którym spędziłem sporo czasu. Uwagi i refleksje mile widziane ? Stronę można zobaczyć też live tutaj: Portfolio LIVE Edytowane 12 Września 2019 przez cirocki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Brakuje mi case study do projektów, żeby zobaczyć proces tworzenia tych projektów, ciekawe jest to dla klienta, który może sprawdzić jak taki projekt powstaje i jak to wygląda od kuchni, jesteś front-endem i web designerem, więc mogło by powstać coś ciekawego, niż tylko sam gotowy projekt. Również moim zdaniem jest za dużo animacji, które są zbędne, wiem, że jako front-end chcesz się popisać na portfolio, ale dobry projekt i case study jest wszystkim, co potrzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Dzięki za opinie. Zgadzam się co do case study, przy uruchamianiu zabrakło mi na to czasu, ale przy nowych zleceniach zrobię to kompleksowo i będę wymieniał systematycznie te projekty na nowe. Jeśli chodzi o animacje to starałem się nie przesadzić. Jak patrzę na strony wyróżnione w awwwardsach to praktycznie jest jedna wielka animacja. Dodałem parę przejść, ale są na GSAP-ie więc przyzwoicie zoptymalizowane i chyba nie zwalniają strony na słabszych sprzętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Mój ostatni projekt: Prezentacja na Behance Projekt Live na Github 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @cirocki kozacki ten ostatni projekt! Będzie można live zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzięki. Live w linku z Githuba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Marginesy Ci w nawigacji ukradli, brzydko wygląda ten tekst od prawej do lewej w sekcji pod headerem, ciężko się czyta. Pozatym całkiem przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzięki. marginesów nie ukradli, taki był zamysł, może i niesłuszny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 I jeszcze duuużo grubego tekstu, nie potrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Skł Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Bardzo ładnie wykonana minimalistyczna strona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dziękuje bardzo. Cieszę się, że się podoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cirocki Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Projekt strony internetowej włoskiej restauracji ? Prezentacja na Behance Strona live zakodzona z pomocą gatsby.js: Github Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi