Donatello69 0 Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Rodzaj pracy: Logo - Baner Nazwa : NutriProVita Tematyka: Sklep z Suplementami, odzywkami i vitaminami (Bodybulding,vitamins) Dodatkowe informacje: Jestem otwarty na propozycje, ma przyciagac oko Kwota wynagrodzenia: Do 150 zl Sposób wynagrodzenia: Paypall Termin wykonania: ASAP (Jak najszybciej) Kontakt: Nutriprovita@gmail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeeY 1 Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Wszelkie zmiany i poprawki mozliwe Edytowane 13 Września 2019 przez xeeY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donatello69 0 Napisano 13 Września 2019 Autor Share Napisano 13 Września 2019 Skrotem nazwy jest NVP ktora tez mozna umiescic. Podoba mi sie wstepny wyglad pierwszego zdjecia. Firma jest zalozona w Anglii wiec mozna na dole tez umiescic : Athletic - Health - Vitamins Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeeY 1 Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 @Donatello69 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_ront 29 Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 121 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donatello69 0 Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Blaza trafil prawie idealnie, tylko potrzebuje jakis dodatkowy aspekt zdrowia. Jakis listek czy cos w ten desen. Teraz to logo skupia sie glownie na bodybuilding. Jeszcze male logo NPV osobno. Glowny baner bedzie nad sklepem wisial, natomiast logo NPV bedzie na produktach. Tak wyglada aktualny baner ktory bede zmieniac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 121 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Ja też coś przygotuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nudream 7 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Moim zdaniem fajny ten aktualny baner jest. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrycjaPe 58 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 7 godzin temu, Nudream napisał: Moim zdaniem fajny ten aktualny baner jest. I tak... i nie ;D Grupa docelowa to raczej mężczyźni z krwi i mięśni a aktualny font zalatuje restauracją vege albo salonem piękności :D 1 ____ Beh: https://www.behance.net/patipe Dribbble: https://dribbble.com/patipe Insta: https://www.instagram.com/itspatipe/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nudream 7 Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 53 minuty temu, PatrycjaPe napisał: I tak... i nie ;D Grupa docelowa to raczej mężczyźni z krwi i mięśni a aktualny font zalatuje restauracją vege albo salonem piękności ? No mi troszkę zalatuje monopolowym xD, ? ale moje pierwsze skojarzenie to poradnia dietetyczna. Masz racje w sumie, gdyby nie napisy to pewnie stwierdziłbym inaczej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubJJ 3 Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 Temat aktualny ? ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi