makosgsi 0 Napisano 25 Września 2019 Share Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Rodzaj pracy: Przeprojektowanie Landing Page Tematyka: IT Dodatkowe informacje: Zlecę przeprojektowanie landing page, jest to wersja którą stworzyłem w Wordpressie i potrzebuję obróbki graficznej, układ chciałbym pozostawić (po lewej część informacyjna, po prawej formularz), resztę łącznie ze zdjęciem można dowolnie zmieniać, a nawet stworzyć całość od nowa. Zależy mi, aby zdjęcie było na licencji obejmującej wykorzystanie komercyjne lub autor dołączył koszt zdjęcia do faktury. Kwota wynagrodzenia: 200zł netto Sposób wynagrodzenia: przelew na podstawie faktury Termin wykonania: 3 dni Kontakt: sm@awn.pl Edytowane 26 Września 2019 przez makosgsi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maik 13 Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 (edytowane) Edytowane 2 Października 2019 przez Michał Hoinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martens 92 Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkp 11 Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosgsi 0 Napisano 3 Października 2019 Autor Share Napisano 3 Października 2019 Dziękuję za wszystkie propozycje, najbardziej przypadła nam do gustu propozycja użytkownika: Michał Hoinka. Wysyłam priv, temat można zamknąć, bardzo dziękuję wszystkim za propozycję! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi