Anooxy_PHP 2 Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Tematyka: Siatkówka Wysokość: 800px Szerokość: 800px Kolorystyka: --- Dodatkowe informacje od zlecającego: Owy obrazek będzie widniał na koszulkach klubowych, gramy amatorsko, ale chcielibyśmy wyglądać, jak prawdziwy zespół, więc stawiamy na estetykę. Chciałbym, żeby herb nie wyglądał, jak herb w kółeczku, jak zrobiłem to na załączonym obrazku, może być bez obramowania, liczę na inwencję twórczą, niestety nie mam żadnej wizji. Na herbie musi widnieć napis Zaborovia, ZABOROVIA, bądź inaczej napisane + dąb, ponieważ jest symbolem naszej miejscowości. Materiały do wykorzystania: Brak Wynagrodzenie: 75 PLN (PayPal, Przelew "BLIK", Przelew Tradycyjny) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Zleceniodawca zdecydował się na mój projekt, temat zamykam. 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi