Jamajkas 7 Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Rodzaj pracy: T-Shirt w kolorze czarnym Tematyka: Import pojazdów z USA Dodatkowe informacje: Czarna koszulka T-Shirt, na lewej piersi mały haftowany znak. 1.Literka M w kolorze czarnym złota korona 2.czarne logo MATTTY i marzy mi się jeszcze korona złota, morze nad napisem, dokładnie nie wiem czego chce, liczę na Was. Oraz chciałbym własną metkę mój fb gdzie jest logo www.Facebook.com/MattyUSA. 3. Ewentualnie napis na piersi NICE i ta korona na górze. Coś wymyślicie Kwota wynagrodzenia: 100 Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: Kontakt: IMPORTER POJAZDÓW Z USA www.Facebook.com/MattyUSA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub.rogala 35 Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Moje propozycje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnievskikarol 47 Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajkas 7 Napisano 18 Października 2019 Autor Share Napisano 18 Października 2019 Kombinujcie dalej, ale jesteście blisko. Raczej bym chciał na lewej piersi małe ? IMPORTER POJAZDÓW Z USA www.Facebook.com/MattyUSA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajkas 7 Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 rfef IMPORTER POJAZDÓW Z USA www.Facebook.com/MattyUSA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nudream 7 Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Edytowane 28 Października 2019 przez Nudream Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tr1x 0 Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Dla jasności - mają być 3 litery T jak w opisie czy 2, jak w propozycjach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 @Jamajkas decyzja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajkas 7 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2019 @Nudream Na razie to wygrywa IMPORTER POJAZDÓW Z USA www.Facebook.com/MattyUSA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi