patryk226 2 Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 Rodzaj pracy: Logo Tematyka: montaż stali, fundamenty, demolki Dodatkowe informacje: Jesteśmy otwarci na propozycje co do kolorów i kształtów. Nazwa firmy to " Torabuild " Kwota wynagrodzenia: 300 zl Sposób wynagrodzenia: paypal Termin wykonania: 5 dni Kontakt: Forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogimonster 2 Napisano 20 Października 2019 Share Napisano 20 Października 2019 moze to? 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simplicitas 26 Napisano 20 Października 2019 Share Napisano 20 Października 2019 Witam, oto moja propozycja. Postawiłem na prostą, ale rozpoznawalną i rzucającą się w oczy formę. Logo można używać zarówno z napisem jak i bez oraz w wersjach kolorowych i monochromatycznych. Sama kolorystyka również nie jest przypadkowa, pomarańczowy sugeruje bowiem energię i chęć do działania. Pozdrawiam, Simplicitas. 1 ↓ KONTAKT ↓ Spoiler simplicitas@graphic-designer.com, https://www.facebook.com/simplicitasarts/ lub wiadomość prywatna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejker 33 Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diov 56 Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 1 Let's create something together! Wystawiam fv diov@mail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halluc 19 Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 @patryk226 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FKai 50 Napisano 22 Października 2019 Share Napisano 22 Października 2019 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk226 2 Napisano 23 Października 2019 Autor Share Napisano 23 Października 2019 Dzięki wszystkim za propozycje tutaj i w prywatnych wiadomościach. Wybraliśmy propozycje z wiadomości, w sumie nawet nie wiem czy mogę ja tutaj pokazać. Super pomysły, dzięki za włożony wysiłek. Zajmuje się budowaniem stron i reklamami. Czasami klient poprosi o logo, wizytówkę albo grafikę na stronę. Jak ktoś chce wysłać swoje portfolio albo cennik co do współpracy to mój email patrick.piorkowski312@gmail.com Temat można zamknąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi