mario1611 3 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Witam, chciałem się pochwalić logotypem jaki w ramach ćwiczeń stworzyłem dla lokalnego klubu a jakimś cudem ;) się przyjął i wszedł do obiegu :D Proszę o Wasze uwagi i opinie. Pozdrawiam 2 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogimonster 2 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Fajny minimalistyczny styl :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aggi18 0 Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Fajne, nie do końca podoba mi się dziób orła. Ale pomysł super. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mchmzr 5 Napisano 29 Października 2019 Share Napisano 29 Października 2019 Sygnet wyszedł całkiem ciekawie, fajny styl, jednak rzeczywiście jak już napisał @aggi18 coś z tym dziobem jest nie tak. Powiększyłbym również trochę typografię, ponieważ może być zbyt mało czytelna w przypadku używania na odzieży, haft, wszelki druk, flex itp. ( zbyt małe szczegóły, cienkie literki ). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi