Agnessiss Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Hej, Chciałam zapytac o program InDesign, zaznaczam ze jestem zupelnym laikiem, nie mam doswiadczenia w grafice dopiero zaczynam sie uczyc a potrzebuje w pracy stworzyc katalog produktow i szefostwo zezwolilo mi na kupno tego oto programu. Doczytalam na ich stronie ze oprocz zakupu programu musze wykupic czlonkostwo w tym calym creative cloud? (platne co miesieczne abonamenty) nie chcialabym pozniej sama placic bo budzet mam tylko na ten program. I jeszcze pytanko gdzie najlepiej go kupic? Allegro bezpieczne? Pozdrawiam Agnessiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Teraz nie ma możliwości kupić programu na stałe, od kilku lat jest tylko abonament i wykupujesz dostęp na określony czas do programu. Nie wiem czy mają miesięczny okres, trzeba sprawdzić na stronie. Możesz kupić sobie jakąś starą wersję ostatnia to CS6, tylko nie wiem czy ja w ogóle gdzieś znajdziesz do kupienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnessiss Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Czyli to oznacza ze jak wywale 1800 zł na program to mam do niego dostep tylko 12 miesiecy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Tak na szybko sprawdsilem to za samego Indesign wychodzi 1272 zł w abo na rok płatne co miesiąc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnessiss Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 a znalazlam cos takiego na allegro "ADOBE INDESIGN CS6 PL/ENG WIECZYSTA BEZ TERMINOWA" za 799 zł Czy to jest jakas sciema ? Zapewniaja ze jest oryginalny i pozniej dostaje link do pobrania. Bo nie chcialabym zeby pozniej w firmie sie okazalo ze jest to nielegalnie sciagniety program.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie wiem jak wygląda sprawa z rejestracja produktu, CS6 to ostatnia wersja bez abonamentu. Z tego co się orientuję nie ma już w oficjalnej dystrybucji nic poza wersjami CC, czyli abonament. Najlepiej poczytaj sobie na stronie Adobe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi