Yellow_submarine 2 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Tematyka: Broszura dla firmy eventowej, której zawarte będą informacje na temat obszarów działalności Dodatkowe informacje: Prosiłbym najpierw o propozycję wyglądu takiej broszury z jakimś dummy tekstem. Nie wiem czy powinny być tam jakieś obrazki stockowe czy ilustracje co by nie było smutno, jestem otwarty na propozycje. Jeśli chodzi o wymiary, nie jestem zdecydowany ale chyba A4 składane na 3 jak pisma w kopercie, ale orientacja pozioma. Dwie strony Kwota wynagrodzenia: 250zł Sposób wynagrodzenia: przelew bankowy lub inny do uzgodnienia Termin wykonania: asap Kontakt: w wątku Co do kolorystyki, na pewno coś z fioletem, taki odcień jest bardzo fajny w połączeniu z bielą (no. 2), może też coś w takim stylu w połączeniu z niebieskim i różowym (no. 1) Dzięki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JustABox 41 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Dużo łatwiej będzie jak zostanie podany tekst na broszurę. Bez tego to trochę projektowanie na ślepo. Przesyłam przykład z układem który już kiedyś zrobiłam ale nie został nigdzie wykorzystany. Do dowolnej modyfikacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yellow_submarine 2 Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 Dzień dobry, Przepraszam, byłem niedostępny przez kilka dni. Niemniej dowiedziałem się, że tematem już ktoś się za mnie zajął pod moją nieobecność, dlatego proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi