KamilO90 0 Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, Mam problem z dostosowaniem rozdzielczości kwadratowego postu na Facebooku. Robię wszystko standardowo 1200x1200 px 72 dpi, zapis do PNG a jednak grafika na FB jest rozpikselowana. Próbowałem już 720x720px, 960x960 itp i cały czas to samo. Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje? Grafikę przesyłam w załączniku. Czy może ktoś być tak dobry, pobrać tą grafikę i wrzucić na FB jako niepubliczny post żeby zobaczyć czy wyświetla się poprawnie? Edytowane 7 Listopada 2019 przez KamilO90 dodanie załącznika Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Promote 58 Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Spróbuj zrobić 800x1200px Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilO90 0 Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2019 Dzięki ale okazało się że to chyba był jakiś chwilowy błąd FB bo wszystkie grafiki tak wyglądały przez kilka godzin. Na drugi dzień wyświetlało się już dobrze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi