Inagrol 0 Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Rodzaj pracy: Projekt big baga nawozu wapniowego InCalc Tematyka: rolnictwo Dodatkowe informacje: Na projekcie ma się znaleźć: *logo InCalc (załączone) *logo Inagrol (załączone) *napis: "KREDA GRANULOWANA" *napis: "WYSOKOREAKTYWNA FORMUŁA" *napis: "Skuteczne wapno rolnicze!" *napis: "Waga: 500 kg" *napis: "www.incalc.pl" Logo InCalc oraz Inagrol: https://drive.google.com/drive/folders/1uV_JQ8X54jnPOOzN3Qk3VNMP8yy2XhNd?usp=sharing Przykładowy wygląd bigbagów innych nawozów: https://www.google.pl/search?q=big+bag+nawóz&sxsrf=ACYBGNQoWGGEc-XlhKwv9aVwoHgZ0ysGlQ:1574089837384&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwit9efMhfTlAhULt4sKHSxkD7sQ_AUIEigB&biw=1920&bih=920 Kwota wynagrodzenia: 150 zł Sposób wynagrodzenia: przelew/blik Termin wykonania: 30.11.2019 Kontakt: prywatna wiadomość Edytowane 18 Listopada 2019 przez Inagrol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inagrol 0 Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 Zapomniałem dopisać a nie mogę edytować: Rozmiar: Szerokość: 50 , wysokość : 90 , grafika do 5 kolorów, mała ilość rastrów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubWEB 119 Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Z wielką chęcią wykonam projekt ale jest kilka uwag. 1. Rozumiem że podane wymiary są w centymetrach? 2, Logo InCalc jest oszukane, co to znaczy... Jest w wersji rastrowej a co za tym idzie, traci jakość przy skalowaniu. Owszem podesłał Pan plik w formacie .pdf ale jest on zapisany z pliku prawdopodobnie .psd a nie .ai. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inagrol 0 Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) 1. Tak 2.Nie znam się na tym za bardzo, taki projekt zrobił grafiki z tego forum i taki też wrzuciłem. Edytowane 22 Listopada 2019 przez Inagrol zmiana formatowania tekstu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi