Czorny 0 Napisano 9 Grudnia 2019 Share Napisano 9 Grudnia 2019 Rodzaj pracy:Napis/Logo Tematyka:Motoryzacja Dodatkowe informacje: Biały Napis "Scrap Garage" Chodzi o coś takiego jak na dole wymiary 55cm nad napisem jakieś klucze czy coś związanego z tematyka, Kwota wynagrodzenia:50 zł Sposób wynagrodzenia: przelew lub do dogadania Termin wykonania: 15.12 Kontakt:pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tendesign 2 Napisano 9 Grudnia 2019 Share Napisano 9 Grudnia 2019 O widzę, że autor posiada moją pracę którą też wykonywałem wcześniej, może nawet i Tobie. ? To podeślę coś od siebie w takim razie. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejker 33 Napisano 9 Grudnia 2019 Share Napisano 9 Grudnia 2019 Wstawiam kilka propozycji , możliwe zmiany. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotji 16 Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Nie chciałem dawać typowego klucza w kółku czy czegoś w podobie aby logo trochę się wyróżniało. Możliwe poprawki. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez kabotji 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czorny 0 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2019 W dniu 9.12.2019 o 20:13, tendesign napisał: O widzę, że autor posiada moją pracę którą też wykonywałem wcześniej, może nawet i Tobie. ? To podeślę coś od siebie w takim razie. Tak twoja praca która mi robiłeś ? Za która również dziekuje ślicznie Prace wszystkoe spoko, na razie poczekam jeszcze do konca terminu, obrazek moze byc tez z boku i żeby to nie było wieksze niz 15cm bo przez szybe nie bede nic widzial ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tendesign 2 Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Później jeszcze podeśle projekt jak wrócę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czorny 0 Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Czas niestety sie skończył ? Logo wybrane, Temat do zamknięcia ? Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i prace! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotji 16 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Godzinę temu, Czorny napisał: Czas niestety sie skończył ? Logo wybrane, Temat do zamknięcia ? Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i prace! A które wybrane? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi