Fotografia 0 Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 Rodzaj pracy: Logo Tematyka: Logo dla fotografa/filmowca Dodatkowe informacje: Chciałbym, aby logo stylistyką przypominało projekty, które wstawiłem w załączniku. Głównie zajmuję się kręceniem filmów dokumentalnych, wywiadów, robieniem zdjęć portretowych, studyjnych ale również działam jako fotograf/filmowiec imprezowy. Moim głównym stylem jest low key. Prosiłbym o przedstawienie loga w dwóch wersjach kolorystycznych. Jedna w kolorach jak na zdjęciu (1), druga w bieli. Nazwa: Jakub Rogala (gdzieś umieścić napis "fotografia") Kwota wynagrodzenia: 250pln Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: 14.02.2019r. (ew. przedłużenie) Kontakt: Kontakt przez forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dropkick 107 Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 86 Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 @Fotografia propozycja ode mnie 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecky89 0 Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 86 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 @Fotografia jak wygląda sytuacja? Jakiś feedback do podesłanych prac? "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecky89 0 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Myślę, że sprawa już została zamknięta :) https://www.facebook.com/fotografiajakubrogala przy okazji użytkownik jest chyba powiązany z tematem: https://grafinity.pl/temat/8391-logo-restauracji-polskiej-take-away/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fotografia 0 Napisano 18 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2019 Myślę, że zbieżność nazwisk ponieważ moja strona jeszcze nie istnieje ? I tak sprawa zamknięta po skontaktowaniu się z @JudynGraff Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 86 Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 @Fotografia... Na chwilę obecną nie ma z użytkownikiem kontaktu, zapytał na początku o numer konta, dodał też że ma problem z nazwą domeny i zniknął... "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 12 Stycznia 2020 Share Napisano 12 Stycznia 2020 @Fotografia co z finalizacją zlecenia? ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi