karlosfly 0 Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 Witam, potrzebuje rady i pomocy co jeszcze zmienić i czy wgl nadaje sie logo które stworzyłem. A więc bawię się trochę w AI i mam firmę i muszę zmienić logo bo obecne jest fatalne ( niebieskie na zdjęciu). Fatalne, ale rozpoznawalne przez klientów dlatego mi zależy żeby choć trochę przypominało stare. Logo chciałem żeby było nowoczesne i przyjazne klientowi. Sklep zajmuje się sprzedażą różnorakiego asortymentu. Jak myślicie ? Koncepcja Logo które zrobiłem czerwono - czarne jest w porządku ? Co można zmienić, co nie pasuje ? Czy jest kompletnie do niczego ? Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JustABox 41 Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 Nieczytelne, nieładne, zajeżdża tandetą. Pasek z boku torebki zniknie w druku. Litera I jest niewidoczna w pierwszej chwili, ma się wrażenie że jest tylko MKO. Lepiej zapłać komuś żeby zrobił ci to porządnie bo to jednak identyfikacja firmy a dostałeś już wiele fajnych propozycji w poprzednim temacie. 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi