mily4 0 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Rodzaj pracy: Voucher Tematyka: Car Detailing Dodatkowe informacje: Potrzebowałbym aby ktoś mógł dla mnie poprawić i zrobić to w miarę czytelnie i ładnie wizualnie voucher na usługę Car Detailing'u . Chciałbym aby wszystko co zrobiłem do tej pory to zostało, ale chciałbym dodać, że Voucher dla : i w ramce wpiszę ręczenie imię i nazwisko osoby oraz przed drugim prostokącie (ramce) napisane było na wykonanie usługi: Chciałbym aby również jakieś płatki śniegu dodać lub wstążkę do tego mojego vouchera Na jednej stronie również chciałbym aby zostawić tylko moją nazwę oraz zakres usług a na drugiej już bez zakresu usług . Załączam plik z photoshopa https://easyupload.io/kzo6ss Kwota wynagrodzenia: 10-20 zł Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: 15.12.2019 Kontakt: priv forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotji 16 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Można prosić o jakiś normalny download (np. zippyshare)... Chyba, że po prostu na chrome nie działa[?] Edytowane 15 Grudnia 2019 przez kabotji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi