Biolasna_16 0 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Hej, zlecenie płatne - 200zł do dogadania (później, zlecę zrobienie projektu menu i ulotek). Otwieram restauracje w Szkocji z polskimi potrawami oraz tak zwanym tutaj „polskim kebabem” czyli normalnym w bułce z sałatka oraz naszymi sławnymi zapiekankami z PRL ? Nie mam w ogóle pomysłu na logo, także proszę o propozycje. Może coś w stylu PRL? Czekam na propozycje. Nawiąże stała współpracę z grafikiem, który wykona najlepsze logo ? nazwa: TAKE A BITE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrtxFlex 63 Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecky89 0 Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biolasna_16 0 Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2019 Chodzi mi o logo, w którym nie tylko kebab będzie grał główna rolę. Coś może w w tym stylu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picolor 210 Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Nie wiem czy trafiłem, ale naszedł mnie koncept polskiej budki z kebabem / zapiekankami ? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Pilej 1 https://dribbble.com/Picolor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CreativeBrand 111 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picolor 210 Napisano 17 Grudnia 2019 Share Napisano 17 Grudnia 2019 https://dribbble.com/Picolor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathis 195 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomecky89 0 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biolasna_16 0 Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Dziękuje wszystkim za propozycje, wybrałam logo od Cezarinho. Temat do zamknięcia ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 27 Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 Czyli właściwie które? Wszystkie propozycje umieszczone muszą być w temacie. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejker 33 Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Invictus napisał: Czyli właściwie które? Wszystkie propozycje umieszczone muszą być w temacie. Poruszałem ostatnio ten temat , i moderatorzy umieli tylko usunąć moje posty ? a co drugi temat kończy się wlasnie w ten sposób ? Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Bejker 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 86 Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 Z tego co mi wiadomo to regulamin został zmieniony tak by można było wysyłać pracę w wiadomościach prywatnych... ale mimo wszystko moim zdaniem na końcu i tak powinna być przedstawiona wybrana grafika, chociażby z tego powodu, że w razie gdyby okazało się to plagiatem to ktoś by zawsze to wyłapał, a tak to haj lajf. ? 3 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 27 Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 1 godzinę temu, JudynGraff napisał: Z tego co mi wiadomo to regulamin został zmieniony tak by można było wysyłać pracę w wiadomościach prywatnych... ale mimo wszystko moim zdaniem na końcu i tak powinna być przedstawiona wybrana grafika, chociażby z tego powodu, że w razie gdyby okazało się to plagiatem to ktoś by zawsze to wyłapał, a tak to haj lajf. ? Jak spojrzałem na regulamin (punkt Zlecenia), to prawdę mówiąc nie widzę żadnego punktu regulującego to w jakikolwiek sposób. ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biolasna_16 0 Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2019 Wybrane logo w załączniku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 28 Grudnia 2019 Share Napisano 28 Grudnia 2019 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi