Kaczuszka 0 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Rodzaj pracy: Wizytówki / Ulotki / Karykatury / Loga / Tapety Tematyka: Firmy / Gaming Dodatkowe informacje: Jestem stałym klientem pana dexon design, jednakże ostatnio nasz kontakt trochę się popsuł więc szukam nowego dobrego grafika na poziomie który chce dorabiać sobie średnio kilkaset złoty na miesiąc. Kwota wynagrodzenia: od 100 do 2000 Sposób wynagrodzenia: Przelew blik na telefon / Przelew internetowy / Wystawiam fakturę na zlecenie Termin wykonania: Zazwyczaj oczekuje efektów w ciągu 12h od odczytania wiadomości. Kontak: Najlepiej poprzez FB.com/kaczynskii lub telefon +44 07739396551 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OEBDesign 2 Napisano 18 Grudnia 2019 Share Napisano 18 Grudnia 2019 Z wizytówkami, tapetami oraz wizytówkami możesz na spokojnie uderzać do mnie, z logami również sobie poradzę. Kontaktu tu na pw / Fanpage / Fejs prywatny / Telefon (w celu uzyskaniu linka do mojego priv konta fb/nr tel napisz na pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gradi 14 Napisano 24 Grudnia 2019 Share Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Gradi Delete Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi