majster1231 0 Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Rodzaj pracy: Zdalna praca jako grafik strony www Tematyka: Strona z otwieraniem skrzynek typu CS GO Dodatkowe informacje: Jest to "kopia" pewnej strony, która już istnieje. Na mojej stronie będą inne skrzynki oraz inna zawartość ale schemat działania ten sam. Skrzynek będzie około 7. Zakładek na stornie głównej 3-4, w menu użytkownika dodatkowe 3-4 zakładki. Na stronie głównej liczniki takie jak ilość użytkowników, ilość otwartych skrzyń. Logowanie przez steam. Prosta w obsłudze strona bez zbędnych elementów. Chodzi o funkcjonalność. Adres strony oraz więcej szczegółów mogę podać w prywatnej wiadomości tak będzie łatwiej się dogadać. Kwota wynagrodzenia: 1000zł netto. Oczywiście pierwszeństwo będzie miała osoba, która podejmie się wykonania grafiki taniej niż konkurencja. Sposób wynagrodzenia: Przelew bankowy Termin wykonania: Do 2 tygodni Kontakt: Forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 27 Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Kwota obejmuje pocięcie grafiki i kodowanie, czy przygotowanie layoutu do dalszej obróbki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majster1231 0 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Chodzi jedynie o stworzenie grafiki, programiste już mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi