Kamila 0 Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Poszukuję osoby, która zaprojektuje mi logo. Rodzaj pracy: Logo Tematyka: handel ( zabawku, ubrania ) Dodatkowe informacje: Chcę, żeby logo przedstawiało kontury chłopca i dziewczynki ( kontur niebieski i różowy) Nazwa firmy KAMA Proszę o oferty wraz z cenami. Kwota wynagrodzenia: Do uzgodnienia Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: Jak najszybciej. Kontakt: pw Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Kamila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samar Design 1 Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 Czego miało by dotyczyć logo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2020 14 minut temu, Samar Design napisał: Czego miało by dotyczyć logo? Tak jak napisałam kontury chłopca i dziewczynki ( firma zajmuje się sprzedażą zabawek i ubrań). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 @Kamila, prosze uzupełnić temat wg. wzoru, przeciwnym wypadku trafi do kosza. Cytat Rodzaj pracy: Tematyka: Dodatkowe informacje: Kwota wynagrodzenia: Sposób wynagrodzenia: Termin wykonania: Kontakt: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Águila 1 Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 Czy zlecenie jest jeszcze aktualne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi