ForexNinja 2 Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Rodzaj pracy: Projekt nadruku na bluzę (wizualizacja) Tematyka: Forex Dodatkowe informacje: Potrzebuje 4 wizualizacji bluz (czarne z kapturem): 1) Posługując się czcionką z opisu na piersi same białe litery "FN" puste w środku (tylko ich obwód ale na tyle gruby aby estetycznie wyglądał) 2) Tak jak na górze strony https://forex.ninja logo jest w czerwonym kole i jest czarne. To taka wersja z logo umieszczonym na piersi 3) Napis czcionką forex ninja na piersi (Forex i pod spodem Ninja) 4) Własna propozycja autora - płatne dodatkowo 30zł jeśli będzie interesująca i skorzystamy. Jeśli nie to 100zł za 3 poprzednie propozycje. Link do pobrania logo .svg: https://drive.google.com/file/d/0B4svxqEGybT5Uk5iVkJkUHdiWjBGYjFTRER0VGlvd1ZCd2Qw/view?usp=sharing Czcionka w logo: TT Supermolot Neue Expanded Black Kwota wynagrodzenia: 100zł (+ew. 30zł) Sposób wynagrodzenia: przelew/paypal/BTC Termin wykonania: do 19 stycznia Kontakt: Prywatna wiadomość na forum lub contact@forex.ninja Edytowane 15 Stycznia 2020 przez ForexNinja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casual 12 Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mohlodi 112 Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 27 Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Witam z powrotem ? Moja propozycja, w przypadku jeżeli się Pan na nią zdecyduje to mogę pomyśleć nad jakimś autorskim wzorem. :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ForexNinja 2 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2020 Dodatkowy projekt wybrałem od @mohlodi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi