pukacinio1 0 Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) WItam. W grafice jestem lamus. Projektuje grafikę na motocykl w Illustratorze 2020 Kupiłem plik tzw. Template na swój motocykl. Powiedzcie mi jak przekształcić obiekty aby loga i cokolwiek bym nie chciał nałożyć na te czarne obszary nie wychodziły poza obrys tych czarnych kształtów. Czyli jak na tym screenie chciałbym aby logo było widoczne tylko na czarnym elemencie i było odcięte jak ta linia Chciałbym mieć tak jak na tym filmie Plik w załączniku. pomocy.ai Edytowane 26 Stycznia 2020 przez pukacinio1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 116 Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 Jeśli chodzi o sam napis to możesz za pomocą maski przycinania https://helpx.adobe.com/pl/illustrator/using/clipping-masks.html albo za pomocą generatora kształtów czerwony kwadrat przyciąć czarnym obiektem, a resztę napisu usunąć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi