lukaszmikolajczyk Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Rodzaj pracy: wykonanie szablonu pod baner na facebook Tematyka: Sportowa,Bukmacherska Dodatkowe informacje: Startuje niedługo z portalem, który będzie wrzucał zapowiedzi meczów. Potrzeba mi zrobić szablon - w którym jedynie będziemy zmieniać logo drużyn i nazwę, reszta będzie ładnie estetycznie zrobiona i w fajnym klimacie. Zapowiedzi meczów piłkarskich, lecz jeżeli ktoś wykona dwa szablony + dodatkowo w tej samej tematyce lecz meczów tenisa kwota wzrośnie o 50zł Kolorystyka: przewaga żółtego z granatem jak na stronie grafinity Jestem początkującym grafikiem, więc chciałbym żeby to jednak była praca kogoś doświadczonego Kwota wynagrodzenia: 200-250zł Sposób wynagrodzenia: przelewe na konto, paysafecard albo ecopayz Termin wykonania: 12.02 Kontakt: tutaj lub facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100024637174698 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samar Design Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam. Napisałem wiadomość na messengerze. Wiadomość znajduje się w folderze „inne” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saxxiu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 zapraszam do współpracy facebook.com/saxxiu moje portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOBCHUCK Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Możliwe poprawki wedle Pana propozycji. Edytowane 6 Lutego 2020 przez SOBCHUCK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmikolajczyk Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nikt nie jest zainteresowany? https://www.facebook.com/Noblebetpl/ - podoba mi się estetyka tych prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPrinciple Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jutro postaram się coś przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtual Studio Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Witam, Przesyłam moją propozycję ? Dwie wersje kolorystyczne (jasny granat i ciemniejszy). Skoro mają to być zapowiedzi to dobrze, jakby było miejsce na tytuł (dół grafiki). Jeśli ma Pan jakieś sugestie to poprawię ? Edytowane 12 Lutego 2020 przez Virtual Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystekswag Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Kolorystyka jest z możliwością poprawienia odcieni kolorów, jeśli się spodoba to zrobię dodatkowo z tenisa i na inne okoliczności + zdjęcia w tle. Edytowane 12 Lutego 2020 przez krystekswag BEHANCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marus Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkp Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Postaram się jeszcze dzisiaj coś przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmikolajczyk Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Przedłużam do wieczora do poniedziałku (17.02) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radkowy Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) . Edytowane 14 Lutego 2020 przez Radkowy Odwiedź mnie na facebook! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @lukaszmikolajczyk jakaś decyzja czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystekswag Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 BEHANCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmikolajczyk Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wygrała praca "marusa" Bardzo dziękuje za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi