Ptakupoland 9 Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Hejka , z tej strony właściciel forum Fabrykaskilla.pl Poszukuję grafików do współpracy Zadania jakie by do ciebie należały to: - banery - loga - miniatórki na Yt - Grafiki na YT , Strone WWW , Facebook oraz więcej. Kontakt: Discord 24/7 : https://discord.gg/2hJAtFf GG: 44827030 Facebook : https://www.facebook.com/Fabrykaskillapl-106834874217962/?modal=admin_todo_tour Strona WWW : Fabrykaskilla.pl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1174 Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 19 minut temu, Ptakupoland napisał: miniatórki Wynagrodzenie pewnie za psc, skoro potrzebne są miniatÓrki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ptakupoland 9 Napisano 9 Lutego 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Share Napisano 9 Lutego 2020 Jak na razie potrzebujemy grafika który robił by to za darmo z pasji i chęci rozwoju . Jeśli byśmy potrzebowali coś na zlecenie , śmiało mogę się odezwać do cb ? 9 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 20:50, Ptakupoland napisał: Jak na razie potrzebujemy grafika który robił by to za darmo z pasji i chęci rozwoju . Chęci rozwoju wymagają inwestycji, czyli piniondzorów, chyba, że jesteś w stanie opłacić programy, za które sam muszę zapłacić, to spoko ? 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ptakupoland 9 Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 300 zła raz na jakiś czas mogę wydawać . Ale to co najmniej w kwietniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 Wyczyściłem temat z postów nie na temat. Proszę wypowiadać się na temat ewentualnej współpracy, a rozmowy na temat for internetowych przenieść na PW, Czat bądź odpowiedni dział. 1 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi