Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Layout + Bannery + Grafika pod Social Media [ZAMKNIĘTY]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem administratorem strony [url=http://gsim.pl]Gem, set i mecz[/url]. Jako, że strona zawęża jeszcze bardziej tematykę, chciałbym odświeżyć jej wygląd. Potrzebowałbym layoutu pod Wordpressa (najlepiej od razu z kodowaniem), min. 3 bannerów reklamowych (100x50 [button], 468x60 i 300x100) oraz grafikę na social media, tj. Facebooka, Twittera, Google+ (wszystkie w jednym stylu, jednak potrzebne są różne rozmiary).

Główną tematyką jest tenis ziemny, jednak najlepiej by było gdyby każda z powyższych grafik nawiązywała w ścisły sposób do Agnieszki Radwańskiej. Jeśli chodzi o layout to już jest to mniejsze wymaganie, bo nie chcę przesady, ale przy bannerach i grafice na social media to obowiązek. Jak najnowszy wycięty render pasujący do kolorystyki aktualnych grafik (zielona). Można zobaczyć jak to wygląda u nas na FanPage'u.

Cena jest do ustalenia, można brać osobne zlecenia na każde, ale wolałbym, żeby wszystko robiła jedna osoba. Termin do zakończenia bliżej nieokreślony, jednak im wcześniej tym lepiej. Chciałbym się z tym uwinąć do końca maja, ew. początku czerwca.

Zgłoszenia można wysyłać tutaj na PRIV, na FanPage lub nr GG podany w moim profilu. Mam nadzieję, że w żaden sposób nie łamie to regulaminu.
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.