Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane FoX

Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

<p style="color:rgb(113,113,113);">I INFORMACJE PODSTAWOWE
<p style="color:rgb(113,113,113);">1. Imię: Piotr
<p style="color:rgb(113,113,113);">2. Wiek: 18 lat
<p style="color:rgb(113,113,113);">3. Kilka zdań o sobie: Poza spędzaniem czasu przed komputerem, grając w gry, pisząc na forum, tworząc strony, uczęszczam do szkoły średniej - Liceum Plastycznego. Staram się także ćwiczyć, spędzać czas z ukochaną oraz poświęcać się odpoczynkowi. Jak widać, jestem w miarę przeciętnym, normalnym człowiekiem.
<p style="color:rgb(113,113,113);">II INFORMACJE FORUMOWE
<p style="color:rgb(113,113,113);">1. Staż na forum: 4 miesiące
<p style="color:rgb(113,113,113);">2. W czym chciałbyś/chciałabyś pomóc?: Pisząc, że w "ogarnianiu syfu" raczej Was nie przekonam, za to mogę powiedzieć, że skoro potrzebujecie człowieka, to napewno znajdą się zajęcia dla mnie.
<p style="color:rgb(113,113,113);">3. Kilka argumentów, które mówią o Twojej chęci dołączenia do Nas jako moderator: Byłem tutaj supportem w dziale Przemo, mało się działo, zmniejszyła się moja aktywność, straciłem rangę. Tutaj może być inaczej. Rzecz jasna więcej roboty, większa odpowiedzialność. Postaram się w miarę dobrze i pilnie pracować.
<p style="color:rgb(113,113,113);">4. Co chciałbyś zmienić na Naszym forum, uwzględnij:
<p style="color:rgb(113,113,113);">a. Regulamin forum
<p style="color:rgb(113,113,113);">Dodałbym wzmiankę odnośnie długości podpisu - ilość obrazku, ew. maksymalny rozmiar, ilość linijek tekstu.
<p style="color:rgb(113,113,113);">b. Wzory lub wymagania
<p style="color:rgb(113,113,113);">Usunięcie formatowania w postaci BBCode tagu "code", który jest pozostałością po starym forum i jeszcze można go znaleźć.
<p style="color:rgb(113,113,113);">c. Partnerstwo
<p style="color:rgb(113,113,113);">W tym miejscu nadaje się moja propozycja odnośnie logo partnerów, które powinny być w miarę jednakowe - kolorystyka/stylistyka.
<p style="color:rgb(113,113,113);">d. Inne zmiany ( wymień je )
<p style="color:rgb(113,113,113);">Powyższe podpunkty oznaczają przykładowe zmiany, które chciałbyś wprowadzić ( uzasadnij dlaczego i co by miały oznaczać )
<p style="color:rgb(113,113,113);">5. Jakie jest Twoje doświadczenie w moderacji for? ( Czy miałeś kiedykolwiek taką rangę, jeśli tak podaj nazwy for ): Wiele for tworzyłem, na wielu byłem administratorem. Posiadałem S.Moda na ls20011.eu (silnik vBulletin), nie posiadałem nigdy moderatora na silniku IP.B.
<p style="color:rgb(113,113,113);">6. Ile czasu możesz dziennie spędzić na Naszym forum? Tyle co zawsze
<p style="color:rgb(113,113,113);">7. Jak oceniasz pracę naszej aktualnej ekipy? ( odpowiedź uzasadnij ) Jest dobrze, potrzebujemy tylko więcej ruchu na forum w działach z modyfikacjami oraz pomocą.
<p style="color:rgb(113,113,113);">8. Jakim działem chciałbyś się zająć? Co zostanie mi przydzielone. Nic nie jest mi straszne.
<p style="color:rgb(113,113,113);">9. Czy potrafisz pracować w grupie? Jak najbardziej
Masz moje błogosławieństwo. Rzekłem.

Pamiętaj o tym przy kolejnym podaniu: [code]2.10 W podaniach o moderatora/grafika/junior grafika/webmastera zakazuje się pisania "neutral", zastanów się czy dany użytkownik zasługuje na posadę na naszym forum. Wypowiedź musi zawierać min. 3 argumenty, jeśli Twoja wypowiedź będzie "na tak" musi ona zawierać pozytywne argumenty, i na odwrót. [/code]  
Edytowane przez Gość
Brakuje ludzi, Krasnal wie [img]https://grafinity.pl/uploads/emoticons/1f46c.png[/img]
Rządź dobrze u boku admina [img]https://grafinity.pl/uploads/emoticons/270c.png[/img]

Pamiętaj o tym przy kolejnym podaniu: [code]2.10 W podaniach o moderatora/grafika/junior grafika/webmastera zakazuje się pisania "neutral", zastanów się czy dany użytkownik zasługuje na posadę na naszym forum. Wypowiedź musi zawierać min. 3 argumenty, jeśli Twoja wypowiedź będzie "na tak" musi ona zawierać pozytywne argumenty, i na odwrót. [/code]  
Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.