PNK Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Witam, Jakiś czas temu zacząłem interesować się animacją zdjęć . Bardzo zaciekawiła mnie możliwość animacji zdjęć statycznych na ruchome. Używając programu Adobe After Effects lub Corel PhotoMirage sięgałem dalej w inne programy i natrafiłem na aplikacje na androida Pixaloop , która nie ukrywając ma pełno juz wbudowanych efektów i jak na aplikacje w telefonie jest bardzo łatwa w obsłudze. Moje pytanie brzmi jakie polecacie jeszcze programy do Tworzenia takich `animowanych zdjęć` . Chodzi mi tutaj przede wszystkim o efekty ruchomych elementów, dodanie efektów m.in. burzy , deszczu. Oczywiscie chciałbym najlepiej zamknąć sie w jednym programie tzn. nie robić tych kilku efektów w różnych programach. Jestem jeszcze laikiem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi