adrianwnuk 0 Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Cześć, Rodzaj pracy: Sygnet Tematyka: Personalne inicjały Dodatkowe informacje: Sygnet, który potrzebuje, aby został wykonane umieszczany będzie na wykonywanych fotografiach w formie znaku wodnego, w wybranym miejscu. Sygnet powinien zawierać inicjały AW. Forma może być dowolna chętnie zobaczę formaty okrągłe jak i bardziej kanciaste. Sygnet oczywiście musi być zaprojektowany w sposób monochromatyczny jasny/ciemny nie interesują mnie tutaj żadne kolory. Kwota wynagrodzenia: do 300zł Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: Preferowana szybka realizacja Kontakt: Na czas aktywności wątku będę go przeglądał po każdej odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k-design 2 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Witam, podsyłam propozycję projektu sygnetu. Poprawki mile widziane. ? Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris 40 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FINCH Design 50 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianwnuk 0 Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Dziękuje za obecnie przesłane prace. @k-design, niestety to logo wydaje mi się poszarpane, tak cienkie linie w połączeniu z bardziej kwadratowymi literami nie prezentują się najlepiej. Myślę, że całkowita koncepcja jest do zmiany. @Kris, ciekawa propozycja natomiast za bardzo "pływa" i jest bąbelkowa. Ciekawy sygnet prezentuje się na Twoim awatarze- widziałbym coś takiego jako sygnet fotograficzny ? @FINCH Design, również ciekawa propozycja natomiast chyba dzieje się tutaj za dużo względem sygnetu. Widzę tutaj 3 style lub pomysły. Dolna część litery "A" w typie serif kompletnie mi tutaj nie pasuje natomiast najlepszy element sygnetu widzę w lewym górnym rogu wygląda to całkiem płynnie i przyjemnie. Pozwoliłem sobie poszukać wśród stocków oraz innych serwisów propozycje, które mi się podobają lub ich styl. Niekonieczne są to sygnety. Dodam jeszcze tylko, że sygnet nie musi mieć usilnie dodawanych elementów aparatu, obiektywu lub wszystkiego innego co kojarzy się z fotografią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris 40 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) No i już też przykładowo, jakbyś chciał wrzucić już na np social media już z kolorem na jednolitym tle, to tutaj taki przykład :) Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Kris Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott_Bredford 11 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Scott_Bredford 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 124 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Blaza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artel Graphics 3 Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIEŁAD Studio 28 Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 87 Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 1 "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejker 33 Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Bejker Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathis 199 Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrekP 6 Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 445 Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 @adrianwnuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi