peterx122 1 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Rodzaj pracy: Banery reklamowe Tematyka: Usługi skupu samochodów Dodatkowe informacje: Potrzebuję 2 banery reklamowe: 1. 600x300 mm 300DPI gama CMYK (lub 7087 x 3543 pixeli) 2. 300x100 mm 300DPI gama CMYK (lub 3543 x 1181 pixeli) Format przyjmowanych plików: PSD, PDF, JPEG, Tematyka projektu do usługa Skupu samochodów używanych. Reklama będzie jeździła na aucie, zależy mi na schludnej, ale zwracającej uwagę grafice, kolory czcionek najlepiej współgrające z logo. Głównym hasłem, na który powinien być kierowany wzrok to "Skup aut + numer telefonu". Przykład takiego baneru wstawiam jako załączniki - wykonane przeze mnie na potrzeby "wzoru", jednak daję całkowitą dowolność, z racji tego mojego... żenującego amatorstwa ? Warunek 1. Na banerach musi się znaleźć logo które dołączam do zestawu plików . Warunek 2. Pliki muszą być w formatach podanych w "Dodatkowych informacjach" - wymóg drukarni. Nie ukrywam że zależy mi na czasie, ponieważ drukarnia czeka na projekt. Dodatkowe ustalenia możemy przedyskutować telefonicznie ? Kwota wynagrodzenia: 50 zł Sposób wynagrodzenia: Przelew (puszczam tego samego dnia) Termin wykonania: 16-08-2020 Kontakt: biuro.enterauto@gmail.com / tel; 795 713 996 Grafiki.rar Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez peterx122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterx122 1 Napisano 14 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2020 Można przenieść do zamkniętych grafikę wykonał w ekspresowym tempie @Kris bardzo polecam, super jakość i super kontakt[hide][/hide] 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 135 Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi