Marlon 1 Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Rodzaj pracy: Logo dla nowej dziecięcej marki odzieżowej/ sklepu internetowego z motywem sarenki Tematyka: nazwa domeny: wonderroe Kwota wynagrodzenia: do 300zł / mozliwa dalsza współpraca Sposób wynagrodzenia: przelew z fakturą lub bez Termin wykonania: do końca listopada Kontakt: piskorz.markiewicz@gmail.com Dodatkowe informacje: Proszę o projekt logo, które miałoby znaleźć się na metkach, naszywkach i stronie sklepu internetowego z ubrankami dla dzieci. Ubranka będą przede wszyskim dla dziewczynek, ale nie chciałabym ograniczać się tylko do dziewczęcego wyglądu logo. Klientkami będą zapewne kobiety, matki, ciocie. Wzory będą głównie kwiatowe, ewentualnie motywy zwierzęce, blisko natury, lasu, wsi. Kolory w logo maksymalnie dwa, raczej blisko ziemi: brąz, czarny, szary, grafit, rudy, granat, ciemna zieleń. Chciałabym aby nie było zbyt skomplikowane, raczej czytelne, proste. W logo może pojawić się sarenka, coś związanego z lasem, ale rozważę też oferty bez. Nie chcę aby sarna zdominowała litery, ma być raczej dodatkiem. Przede wszystkim czytelne: wonderroe/Wonder Roe lub pisane jedno pod drugim: wonder roe Zastanawiam się nad wpisaniem logo w jakiś konkretny kształt, np okrąg lub sześcian. Termin wykonania: do końca listopada Kontakt: piskorz.markiewicz@gmail.com 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisnievskikarol 48 Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2020 przez wisnievskikarol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marus 97 Napisano 17 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Share Napisano 17 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2020 przez marus 3 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlon 1 Napisano 18 Listopada 2020 Autor Share Napisano 18 Listopada 2020 Dziękuję za te propozycje. Jeśli miałabym coś zasugerować, to nie chciałabym aby logo było zbyt infantylne, ale też niezbyt agresywne. Podoba mi się minimalistyczny pomysł @Filip360pk, jednak rogi nie do końca przypominają mi sarnę. Wolałabym coś łagodniejszego, Sarna ma duże uszy a rogi tylko osobniki męskie, może szkic w tę stronę? Kolorystykę zmieniłabym na ciemny ciepły odcień brązu. Drugi projekt od @wisnievskikaroljest jednak za bardzo dziecięcy. Trzeba pamiętać o tym, że to rodzice kupują ubrania dzieciom, zatem jednak kierowałabym identyfikację marki do osób dorosłych. Trzeci projekt od @marusteż ok, Ta głowa z profilu wygląda ciekawie. Kolorystyka totalnie do poprawy. Trzymajmy się kolorów blisko natury: ciemne brązy, beże, grafity. Na pewno trzeba zrezygnować z gwiazdek. Wolałabym aby pierwsze skojarzenie było z lasem, naturą. Tutaj raczej jest coś na wzór Disneya. Ale nie jest źle, jestem zadowolona i ciekawa kolejnych propozycji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 @Marlonpodesłałem druga propozycje na email, odezwij się juz na pw by nie robić zamieszania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 124 Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keyy 3 Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlon 1 Napisano 19 Listopada 2020 Autor Share Napisano 19 Listopada 2020 Witam Was raz jeszcze. Dziękuję za te propozycje oraz te, które dostałam w mailu. Mam wiele przemyśleń i jednak chciałabym rzucić tu kilka zdjęć, które być może zainspirują. Przejrzałam adobe. Wybrałam kilka ciekawych grafik, które może uda się wykorzystać do stworzenia czegoś wyjątkowego. Nie chodzi mi o to aby skopiować 1 do 1 i podpisać piękną czcionką. Jeśli ktoś jest chętny, aby poświęcić więcej czasu choćby na próbny szkic, rysunek, proste kreski, będę bardzo wdzięczna. Nie zależy mi na tym aby logo powstało przez pobranie grafiki z adobe i doklejenia ramki lub napisu. Musi tworzyć całość z koncepcją marki i ze mną. A zatem... nazwa to Wonder Roe. Może być pisane razem lub osobno. Kolorystyka jak w lesie, najlepiej brązy, dopuszczam odcienie rudawe. Chciałabym aby pojawił się zarys sarny, może być tylko część głowy, uszy, małe rogi. Można wpisać całość w kształt koła lub sześcianu. Może ktoś wpadnie na coś jeszcze innego... w każdym razie dołączam kilka grafik z internetu plus moje bazgroły odrysowane od szklanki (nie umiem rysować) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawczynski 24 Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Moja propozycja. 🧐👍 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 124 Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 @Marlon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CreativeBrand 111 Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 Możliwe zmiany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marus 97 Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jiaozi 52 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2020 przez _jiaozi 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 29 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Ten temat został przeniesiony do archiwum. Prawdopodobnie został on przedawniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi